Attitudes of Economics Students Towards Teamwork at University - Chmelárová, Zuzana, 1967-
Tento článok má za cieľ preskúmať postoje študentov k tímovej práci, identifikovať dôvody pozitívnych a negatívnych postojov študentov smerom k tímovej práci a merať úroveň ich spokojnosti s rôznymi aspektmi tímovej práce. Prieskum využíval neštandardizovaný dotazník pozostávajúci z uzavretých položiek, položiek s možnosťou výberu z viacerých možností a škálovaných položiek.