Monitorovanie zmien hrúbky vrstvy laku nanášanej na členitom povrchu - Mitaľ, Gerhard
Zaoberanie sa problematikou práškového náteru s cieľom monitorovať kvalitu nanesenej vrstvy v závislosti od zložitosti produktu a druhu materiálu.