Implementation of IFRS 17 Insurance Contracts - Meluchová, Jitka, 1965-
Článok analyzuje rozdiely medzi IFRS 4 a IFRS 17 a identifikuje zmeny, ktorými sa poisťovatelia v súčasnosti zaoberajú. Nové pravidlá podľa IFRS 17.