Návrh variabilného anatomického modelu hlavy pre edukačné účely - Michaliková, Monika
Dizajn a tvorba edukačných modelov hláv s možnosťou nahradenia vybraných anatomických častí rôznymi modelmi. Variabilné modely hlavy sa môžu získať z jednotlivých 3D skenov subjektu hlavy, alebo z voľne dostupných všeobecných modelov.