Zu einigen Aspekten des fremdsprachigen Fachunterrichts - Kucharová, Jana, 1981-
Učenie cudzích jazykov je dynamický fenomén, na ktorý je potrebné nazerať z viacerých aspektov. Cieľom príspevku je poukázať na aspekty spojenia medzi učením cudzích jazykov a profesionálnymi znalosťami. Spôsob výučby má komplexný vplyv na osobnosť študenta.