Application and Efficiency of Micro Sprinkler Irrigation - Jobbágy, Ján
Hodnotenie kvality práce a ekonomiky použitia závlahového systému, pozostávajúceho z mikropostrekovačov na futbalovom ihrisku, v prírode juhozápadného Slovenska. Z hľadiska hodnotenia ekonomickej návratnosti sa investícia ukázala, ako návratnosť za obdobie 4,2 roka.