New Trends of Omnichannel Operation in Retail Trade in the Visegrad Countries - Kozák, Tamás József
Ako spoločnosti transformovali svoje komerčné modely do omnichannel formy vplyvom pandémie Covid-19. Určenie sily vzťahu medzi rastúcou pôdou elektronického obchodu a pandemickým obmedzením v krajinách Vyšehradskej štvorky. Úloha inovácií v komerčnom odvetví, ktorá má za následok efektívnejšie využívanie technológií.