Institutional Quality and Foreign Direct Investment: Evidence From OECD Countries - Gokceli, Emre
Táto štúdia empiricky skúma vplyv inštitucionálnej kvality na prílev PZI (priamych zahraničných investícií) v krátkodobom a dlhodobom horizonte pomocou Panel ARDL-PMG metódy v období 1996-2017 pre členské krajiny OECD.