Heating With Solid Fuel in Slovak Dwellings: A GWR Approach - Chocholatá, Michaela, 1977-
Tento príspevok sa zaoberá priestorovou regresnou analýzou pre 79 slovenských okresov s ohľadom na prioritu „nízkouhlíkovej a zelenšej Európy“.