Impact of Tokenisation on Economics Demographics and Economics of Selected Crowdfunding Investments - Pirgmann, Michael
Tento príspevok sa snaží nájsť dopad na demografiu fondov a ziskovosť pre iniciátora pri štrukturálnej zmene klasickej investície s minimálnou veľkosťou investície 1 euro. Výsledky neukazujú žiadny vplyv tokenzácie na štruktúru pohlavia investorov a len malý vplyv na vek investorov.