Daň vyberaná zrážkou - Brnová, Miroslava
V tretej časti príspevku sú uvedené ďalšie typy vybraných príjmov podliehajúcich dani vyberanej zrážkou zo zdrojov na území SR plynúce aj daňovníkovi s obmedzenou daňovou povinnosťou aj daňovníkovi s neobmedzenou daňovou povinnosťou - príjmy plynúce z investícií, príjmy z výhier, z autorských honorárov, atď.