Unikátna schopnosť empatie v prípade slovenských manažérov - Smutný, Filip
Empatia, emocionálna a sociálna inteligencia ako dôležitá súčasť manažéra a manažérskej práce. Prieskum medzi slovenskými manažérmi s cieľom zistiť, ako vnímajú svoje empatické správanie vo svojej práci.