Trestný čin neoprávneného uskutočňovania stavby a správne stavebné delikty - Jakušová, Viera
Vymedzenie obligatórnych znakov skutkovej podstaty trestného činu neoprávneného uskutočňovania stavby podľa § 299a zákona č. 300/2005 Z. z. Definícia trestnoprávnej zodpovednosti v oblasti nepovolených stavieb. Komparácia správnych stavebných deliktov a trestného činu neoprávneného uskutočňovania stavby. Identifikácia trestného činu správnym orgánom a zákonný postup. Princíp ne bis in idem. Vyhodnotenie hypotézy.