Macroeconomic Facts of the EU27 Countries during Covid-19 Pandemic - Szomolányi, Karol, 1976-
Momenty vybraných časových radov cyklických zložiek. Výsledky potvrdzujú, že pandémia Covid-19 sa vyznačovala vysokou ekonomickou volatilitou, ale pomer volatility investícií/HDP bol relatívne malý. Mzdy a priemerný produkt práce negatívne korelovali s HDP. Výkonnosť malých a veľkých krajín sa líšila veľkosťou volatility investícií.