Non-linear Impacts of Public Debt on Growth, Investment and Credit: A Dynamic Panel Threshold Approach - Turan, Taner
Skúmanie vplyvu verejného dlhu na tempo rastu, investície a domáci úver, poskytnutý súkromnému sektoru metódou dynamickej panelovej prahovej regresie pre 53 (48) ekonomík krajín rozvojového rastu.