Efficiency of Digital Economy in the Context of Sustainable Development: DEA–Tobit Approach - Skvarciany, Viktorija
Meranie efektívnosti digitálnej ekonomiky v krajinách EÚ. Výsledok ukázal, že nie všetky ukazovatele DESI parametrov pozitívne ovplyvňujú efektívnosť digitálnej ekonomiky.