Expense Evaluation of Accounting Automatization for SMEs Compared to a Human Accountant - Meluchová, Jitka, 1965-
Automatizácia účtovníctva je trend, ktorý firmy zavádzajú. Na slovenskom trhu existuje niekoľko riešení, ktoré sa líšia technickým prístupom, nákladmi a prevádzkovými nákladmi. Porovnávanie nákladov a výdavkov na vedenie automatizovaného účtovníctva s ľudským účtovníctvom. Ako sa ukázalo v tomto výskume, automatizácia spracovania účtovných dokladov je finančne životaschopná pre MSP, ktoré prevyšujú 1846 účtovných dokladov ročne.