Fiscal Reforms in a Country’s Competitiveness Development: The Case Study of Slovakia - Janošková, Mária, 1965-
Cieľom tejto kapitoly je popísať fiškálne reformy na Slovensku, priblížiť princípy, ktoré stáli za zmenami a zhodnotiť ich vplyv na konkurencieschopnosť krajiny. Cieľom je ukázať, ako hospodárska politika a reformy zmenili sociálno-ekonomický model na Slovensku.