Nárok na pomernú časť dovolenky - Matlovičová, Iveta
Zamestnancovi, ktorému nevznikol nárok na dovolenku za kalendárny rok, pretože jeho pracovný pomer netrval u zamestnávateľa nepretržite celý kalendárny rok, môže vzniknúť nárok na pomernú časť dovolenky. Aké podmienky musí zamestnanec splniť a ako sa určí pomerná časť dovolenky?