Macroeconomic Impacts of COVID-19 Pandemic First Wave in the World - Szomolányi, Karol, 1976-
Identifikácia základných, globálno-ekonomických makrošokov, vyplývajúcich zo snahy spotrebiteľov, firiem, alebo vládnych politík znížiť sociálne dištancovanie, ktoré spôsobilo prudkú, dočasnú zmenu vo svetovej ekonomike počas vypuknutia pandémie v druhom štvrťroku 2020.