The Importance of the Diet Catering Sector During the COVID-19 Pandemic and Its Impact on Families Eating Together - Rowiecka, Jacqueline A.
Správna výživa, fyzická aktivita, pozitívne medziľudské vzťahy, spánok a odpočinok podporujú zdravie a pohodu. Pestrá a vyvážená strava je jedným zo základných faktorov ovplyvňujúcich psychickú a fyzickú rovnováhu človeka. Diétne stravovacie služby zahŕňajú poskytovanie individuálnych súprav jedál vybraným zákazníkom na základe ich preferencií a potrieb. Cieľom tohto príspevku je analyzovať dôležitosť sektora diétneho stravovania počas pandémie COVID 19, ktorého aktivity neboli obmedzené vládnymi obmedzeniami, a vplyv objednávania zdravej krabičkovej diéty na spoločné stravovanie všetkých členov rodiny.