Odmeňovanie zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme - Mičudová, Tatiana
Tento príspevok sa venuje téme odmeňovania zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme v súvislosti so zmenou v ich odmeňovaní od 1. septembra 2023.