The Development of Revenues from Taxes and Municipal Fees during the Crisis - Kordošová, Alena, 1970-
Skúmanie príjmov z daní a poplatkov obcí v krajských mestách v období viacerých prebiehajúcich kríz, ktorým jednotlivé obce čelia. Poukázanie na význam a osobitosti príjmov z daní a poplatkov v obciach, ako špecifických účtovných jednotiek s prihliadnutím na vplyv jednotlivých kríz vývoja príjmov z daní a poplatkov vo všetkých obciach a najmä v krajských mestách.