Prípravné trhové konzultácie v praxi - Scheberová, Magdaléna
V letnom dvojčísle autorka priniesla článok o prípravnej fáze verejného obstarávania a prípravných trhových konzultáciách. V nasledujúcom príspevku informuje, ako riadiť prípravné trhové konzultácie v praxi.