Interkulturelle Aspekte des Fremdsprachenunterrichts im tertiären Bildungsbereich - Maierová, Eva, 1965-
Úloha interkultúrneho aspektu vo vzdelávaní na treťom stupni je životne dôležitá téma. Efektívna výučba jazyka neznamená len ovládanie gramatiky a slovnej zásoby, ale aj porozumenie kultúre. Je to obzlášť dôležité na poli ekonomiky, lebo ekonomické systémy sú tvarované kultúrou.