Sendungen der öffentlich-rechtlichen TV-Programme im Fachdeutsch-Unterricht - Maier, Tomas, 1965-
Príspevok skúma možnosti verejného nemeckého vysielania pre študentov nemčiny na vysokých školách a univerzitách, so zameraním na obchodnú nemčinu. Skúmalo sa vysielanie ZDF a Das Erste.