Mehrsprachigkeit im Bereich Deutsch als Fremdsprache - Paté, Magdaléna, 1980-
Viacjazyčnosť vo výučbe cudzích jazykov je nový prístup v didaktike cudzích jazykov. Viacjazyčnosť znamená, že študenti ovládajú najmenej jeden ďalší jazyk k ich materinskému jazyku. Nie je to vnímané ako prekážka, ale ako výhoda.