Investigating the Perceived Importance and Motivation of the Students of the EUBA Faculty of Commerce Towards the Deposit Refund System - Barilová, Barbara, 1997-
Článok sa zaoberá ekologickým povedomím a spotrebiteľským správaním. Cieľom článku je preskúmať kohortu študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave, konkrétne študentov Obchodnej fakulty, v kontexte ekologického správania. V článku sa zameriavame na identifikáciu vnímanej dôležitosti a motivácie pre zálohový systém v kontexte pohlavia a vzdelania študenta.