Artificial Intelligence in Business Centres: A Case Study of 3 Business Centres in Slovakia - Grachová, Dagmar, 1997-
Centrá zdieľaných služieb a obchodné centrá sú technikou, ktorú môžu nadnárodné organizácie použiť na zvýšenie efektívnosti svojich firemných operácií. Dokonca aj obchodné centrá a centrá zdieľaných služieb sú ovplyvnené globálnym vývojom a neustále hľadajú nové metódy rozvoja, efektívnejšieho ponúkania služieb a udržania si konkurencieschopnosti. Umelá inteligencia má teraz veľký vplyv na fungovanie obchodných centier a stáva sa čoraz integrovanejšou.