Eco-Innovations in the Context of the Slovak Economy - Staško, Martin, 1984-
Príspevok sa zaoberá ekologickými inováciami ako prostriedkom implementácie trvalo udržateľného rozvoja na Slovensku. Hlavným cieľom príspevku je zdôrazniť dôležitosť ekoinovácií a identifikovať súčasný stav a využitie ekoinovácií v kontexte ekonomiky Slovenska.