Využití administrativních zdrojů dat při vymezení obyvatelstva ve sčítání lidu 2021 v Česku - Šanda, Robert
Administratívne zdroje údajov použité pri sčítaní obyvateľstva v Česku v roku 2021. Hlavné kroky pri spracovaní údajov vedúce od prvotných vstupných údajov až po konečnú podobu sčítania obyvateľov. Osobitná pozornosť je venovaná analýze príznakov života, ktorá sa zaoberá problematikou prekrytia v registri obyvateľov. Nadväzuje na článok z roku 2022, ktorý sa zaoberal využitím registrov v európskej populácii sčítania obyvateľstva v roku 2011.