Trendy v logistike – krátkodobý časový horizont - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Príspevok vychádza z chápania logistiky ako interdisciplinárnej vedy. Následne sú špecifikované vybrané trendy v logistike, z viacerých pohľadov. Poukazujeme na logistiku ako súčasť zmien, ktoré prináša so sebou štvrtá priemyselná revolúcia. Na trendy sa následne pozeráme z hľadiska krátkodobého časového horizontu, pričom stručne špecifikujeme pohľady dvoch spoločností na blízku budúcnosť logistiky.