Kvalita elektrickej energie v podmienkach metódy COPQ - Potoma, Radoslav, 1992-
Pri analýze podnikových procesov sa častokrát ukáže, že niektoré procesy sú z nejakého dôvodu nevyhovujúce a preto je potrebné ich zrýchlenie, zautomatizovanie alebo je potrebná úspora financií. Tu vzniká priestor pre využitie inovácie procesov alebo iných spôsobov zlepšovania všetkých podnikových a transformačných procesov, ktoré sú opísané v nasledujúcich častiach tohto príspevku.