Možnosti zdokonalovania procesu vysokoškolského vzdelávania - Boorová, Brigita, 1979-
Vysokým školám je vyčítaná pomalá flexibilita reagovať na aktuálne potreby študentov a stakeholderov. Že na vysokých školách dominujú pasívne metódy výučby. Cieľom článku bude poukázať na možnosti zdokonaľovania vzdelávacieho procesu prostredníctvom implementácie mäkkých zručností a to pomocou aktívnej didaktickej metódy výučby Project Based Learning, ako možnosti kreatívneho riešenia zdokonaľovania vzdelávacieho procesu.