Otvorený klub - inovácie v manažovaní klubu ŠKD - Zábušková, Gabriela
Dokončenie z predchádzajúceho čísla. Inovácie v manažovaní oddelení školského klubu detí reflektujú aj pedagogickí zamestnanci, ktorí sa stretávajú s dopadom vonkajších vplyvov na svoju pedagogickú činnosť. V druhej časti príspevku autorka ponúka návrh realizácie otvoreného klubu, ktorý predstavuje zmenu klasického, zaužívaného spôsobu riadenia školského klubu detí. Uvádza aj príklady dobrej praxe inovácií v manažovaní oddelení školského klubu detí.