Dokumentácia zodpovednej osoby v samospráve - Sýkora, Jozef
Príspevok reaguje na novelizované ustanovenie § 10 a nasl. zákona č. 54/2019 Z. z. o ochrane oznamovateľov protispoločenskej činnosti a o zmene a doplnení zákonom č. 189/2023 Z. z. (ďalej len „zákon č. 54/2019 Z. z.“) z hľadiska praktickej dokumentácie zamestnávateľa/zodpovednej osoby v samospráve.