Importance of Domestic Tourism Consumption and its Connection to Tourism Employment - Michálková, Anna, 1968-
Cieľom príspevku je určiť vzťah medzi spotrebou cestovného ruchu a jej časťami a zamestnanosťou v cestovnom ruchu. Scenáre postpandemickej obnovy cestovného ruchu na Slovensku.