Transparency of Agriculture Companies: Rationale of Responsible Investment For Better Decision Making Under Sustainability - Makarenko, Inna
Účelom článku je preskúmať transparentnosť v rámci udržateľnosti medzi poľnohospodárskymi spoločnosťami na Ukrajine (spoločnosť „Kernel“) a Českej republike (spoločnosť „Agrofert“) s ďalšími odporúčaniami a dôsledkami súvisiacimi s podávaním správ.