Rodinné podnikanie a bezpodielové spoluvlastníctvo manželov - Kolembus, Anton
V rodine môžu vzniknúť v súvislosti s podnikaním viaceré možnosti. Podnikať môže len jeden z manželov alebo môžu spoločne podnikať obidvaja manželia, prípadne podnikajú spolu viacerí rodinní príslušníci. Pri spoločnom podnikaní v rodine môžu nastať viaceré kombinácie: individuálne podnikanie obidvoch manželov - dvoch samostatných podnikateľských subjektov. Čo predstavuje rodinný podnik?