Electronic Education and Digitalisation in Further Professional Mandatory Education in Selected Types of Organisation - Matulčíková, Marta, 1964-
Príspevok sa zaoberá dvoma základnými oblasťami povinného vzdelávania, a to povinným vzdelávaním vyplývajúcim z legislatívy a ďalšieho povinného vzdelávania popísaného vo vnútroorganizačných predpisoch. Jeho cieľom je na základe empirického výskumu identifikovať možnosti inovácie povinného firemného vzdelávania prostredníctvom digitalizácie a zisťovania záujmu zamestnancov o virtuálne či hybridné vzdelávacie prostredie.