InBiznis časopis nielen pre podnikateľov
Slovenské firmy v rôznych odvetviach a konkurencieschopnosť v porovnaní so zaužívanými svetovými spoločnosťami a značkami. Snaha presadzovať slovenský export v zahraničí či podporovať záujmy Slovenska v medzinárodných organizáciách. Nové tendy a výzvy v rýchlo sa meniacom ekonomickom prostredí.