Oberú nás roboty o prácu? - Lukáč, Michal
Nahrádzanie existujúcich pracovných miest prostredníctvom automatizácie a robotizácie. Vyrovnávajúca schopnosť opätovného zamestnávania pracovnej sily, ktorá vzniká tvorbou nových pracovných úloh a náplní vyžadujúcich špecifickú ľudskú expertnosť alebo formu špecializácie. Možné pozície v budúcnosti.