Domácnosti objavujú rastlinné alternatívy
Prakticky neprejde týždeň, aby sa neobjavila na trhu nejaká novinka v segmente rastlinných alternatív. Ako sme na tom v maloobchode na Slovensku? Darí sa výrobkom, ktoré nepochádzajú od hospodárskych zvierat, ale sú čisto rastlinného pôvodu?