Návrat k práci z kancelárie nám prospeje - Šulík, Igor
Čoraz viac podnikateľov a lídrov biznisu hovorí, že sa nechali „oklamať“ počiatočným úspechom práce na diaľku a pomaly začínajú meniť názor. Aj niekoľko veľkých firiem sa nedávno priklonilo k rozhodnutiu povolať svojich pracovníkov z domovov späť k práci z kancelárie.