Senzorický marketing - to je smyslů plné nakupování - Čuhlová, Renáta
Senzorický alebo zmyslový marketing usmerňuje správanie sa zákazníkov, pričom vytvára viac zapamätateľný zážitok. Voľba vizuálnych vnemov, zvukov a vôní v marketingu ako psychologické marketingové taktiky.