Mäso nakupujeme takmer každý tretí deň
Podľa prieskumu, ktorý pre Spoločnosť ochrany spotrebiteľov Obľubujeme šunky, párky a tvrdé, suché salámy. V košíkoch sa nachádzajú spomedzi ďalších mäsových produktov najčastejšie. Najdôležitejším miestom nákupu mäsových výrobkov z pohľadu celkových výdavkov boli podľa GfK malé obchody a supermarkety.