Škoda a bezdôvodné obohatenie - zodpovednosť zamestnanca - Petríková, Lucia
Na to, aby sme mohli hovoriť o zodpovednosti zamestnanca za škodu, je potrebné vymedziť všetky predpoklady zodpovednosti za škodu, ktoré musia byť súčasne splnené. Aké sú predpoklady zodpovednosti za škodu? Ako bližšie delíme zodpovednosť zamestnanca za škodu? Čo je to bezdôvodné obohatenie v pracovnom práve?