Budete platiť vyššie odvody poistného? - Tichý, Miroslav
Blíži sa koniec roka 2023 a práve to je čas, kedy si zamestnávatelia musia uvedomiť, že v prípade, že si nesplnili v jeho priebehu svoje zákonné povinnosti, bude potrebné, aby siahli hlbšie do "vrecka" a uhradili zvýšený odvod poistného v nezamestnanosti.