Slováci a finančné správanie
V oblasti finančných služieb a investovania vidno dva trendy. Mladí a technicky zdatnejší klienti sú zorientovaní v ponukách finančných inštitúcií a uprednostňujú online komunikáciu. Staršia generácia stále preferuje kamenné pobočky a nechá si veľmi podrobne vysvetliť produkty na osobnom stretnutí.