Najviac utratíme za čipsy, ale nevieme triediť ich obaly
14. marec je považovaný za Deň zemiakových čipsov. Sú často neodolateľné a „návykové“. Nezaobíde sa bez nich žiadna oslava alebo filmový večer. Aj podľa údajov agentúry GfK v rámci slaných pochutín domácnosti utratia najviac za čipsy.